Translate

Analiza votului facuta de televiziunile romane

Noi, cei ce am votat Klaus Johannis Presedintele Romaniei in prezent suntem analizati de toate televiziunile romanesti.
Suntem "fesbuchisti" inculti incapabili sa intelegem ca nu mai exista comunismul, ca Ponta nu este comunist, ca Johannis este un sarman primar de oras si mai grav este un basist - asta pe Romania TV.

Pe Antena 3  suntem cei din diaspora. Romani lasi ce am lasat Romania din incompetenta si de prea multa lene. Am votat cu Klaus Johannis Presedinte pentru ca basistii ne-au asteptat in fata ambasadelor si a consulatelor cu 45€. Bineinteles ca am facut si traseism politic. Prin urmare romanul din strainatate a votat in Paris, Milano si Paris pentru a nu fi suspectat de fraudarea votului.

Realitatea.NET  ne vede tineri prosti, fara BAC si fara loc de munca. Pierdem timpul pe canalele de socialiare complotand impotriva sistemului democratic independent si paradisiac ce a fost creat de iubitul partid aproape unic PSD si de cei patru aliati ai sai care duc greul tarii si bineinteles al nostru care din cauza varstei prea fragede nu suntem capabili sa realizam binele pe care ni-l face alianta PSD-ista.

Bineinteles ca propaganda pro sistem si pro Guvern nu a incetat nici in ziua votului. Una dintre televiziuni avea ca BRAKING NEWS un basist care a batut un pensionar ce mergea la vot. Pe acelasi banner Ministrul de Externe, Melescanu (care intre timp a demisionat) multumea romanilor din diaspora pentru ca participa la vot. Nu stiu daca el stia ca romanii din diaspora au stat ore in sir pentru a vota, cu copiii in frig si fara servicii publice de prima necesitate (toalete).
Nu stiu daca Ponta a stabilit ca sectiile de vot sa fie formate din trei cabine si patru operatori care sa preia datele celor ce vroiau sa voteze in timp de in fata sectiilor de vor erau trei sau patru sute de romani iar cozile nu incetau sa creasca.
 Nu stiu daca inainte de a demisiona Ministrul de Externe a justificat intr-un fel violentele ce le-au suportat romanii din strainatate ce erau la cozi la vot in principalele orase ale europei (Torino, Paris, Munchen).

Bineinteles ca Romania TV  avea un reporter la fata locului, in Paris care se mira cum de romanii au terminat de votat "suspect de repede", cum de cozile la vot s-au dizolvat inexplicabil, insa videocamera nu era amplasata pe politistii ce badeau de zor in muncitorii romani indiferent daca erau cu femeile sau cu copiii lor.

Oare sistemul guvernamental ce indicatii va mai da televiziunilor romanesti? Oare ce surprize ni se vor pregati din partea mass mediei romanesti? Oare cand va lua sfarsit umilinta pe care trebuie sa o suportam din partea analistilor de studio care ne face in fel si chip?

Un alt comportament ciudat din partea televiziunilor este modul in care au prezentat rezultatul alegerilor. Candidatul ACL a castigat alegerile Prezidentiale. Nici un post de televisiune nu foloseste denumirea de Presedinte a Romaniei, ci candidatul ACL, nici un post de televiziune nu acorda respectul cuvenit noului Presedinte si institutiei ce o reprezinta. Poate nu ar fi rau ca cei ce conduc aceste televiziuni si prezentatorii lor sa realizeze ca respectul institutiilor statului trebuie sa porneasca de la ei, de la cei care ii prezinta pe acestia.

Poate ca ar televiziunile romanesti ar trebui sa inteleaga ca au primit din partea romanilor o lectie de civilizatie si de emancipare democratica. Ar trebui sa inteleaga ca manipularea mediatica nu mai are efectul pe care il avea odata, iar ca ei ar trebui sa prezinte informatie adevarata si de calitate, in locul dezbaterilor false de studio. Poate ar trebui sa inteleaga ca acei specialisti ce sunt invitati pentru a apara sistemul guvernamental nu au credibilitatea dorita si ca romanii cauta informatie adevarata bazata pe evenimente reale. Poate ca televiziunile romanesti vor intelege ca programele de prostit poporul sau stirile fara continut care contin doar scene violente si crime vor trebui inlocuite cu informatii reale si utile pe care noi romanii le cautam pe internet pentru ca ei, cei ce ar trebui sa ne dea aceste informatii sunt ocupati cu tentative de indobitocire a celor ce se uita la televizor.

Nessun commento:

Posta un commento

Entro 24 ore il tuo commento sara pubblicato